توصیه هایی برای بیماران قلبی

توصیه هایی برای بیماران قلبی

بیماری کرونر قلبی به صورت مشکلاتی از قبیل دردهای آنژینی و انفارکتوس (حمله قلبی) بروز می‌کند. آنچه که سبب بروز بیماری قلبی می‌شود، تشکیل تدریجی رسوب‌های چربی در لایه داخلی دیواره سرخرگ‌ها می‌باشد. این رسوب‌ها سبب محدودکردن عبور خون می‌شوند که این پدیده را تصلب شرایین (آترواسکلروز) می‌نامند.

توصیه های غذایی:
 
۱-غذاهای کنسروی و بسته بندی و نیز فست فودها حاوی میزان بسیار زیادی نمک است، پس تا حد امکان از غذاهای سالم تهیه شده در منزل استفاده کنید. یک رژیم غذایی سالم رژیمی است که فرد روزانه کمتر از ۲ گرم (حدود یک قاشق مرباخوری) نمک دریافت کند.
۲-مصرف تنقلاتی مانند چیپس و پفک، انواع شوری، سوسیس و کالباس و همبرگر را محدود کنید.
۳-مصرف الکل موجب ایجاد پرفشاری خون می شود.
۴-حداقل هفته ای دوبار ماهی مصرف کنید.
۵-درصورتی که کلسترول خونتان بالاست، حداکثر سه تخم مرغ در هفته مصرف کنید.
۶-ترجیحا غذاها را به صورت آب پز، بخارپز یا کباب شده و تنوری مصرف کنید و مصرف غذاهای سرخ کردنی را کاهش دهید.

دکتر رضا اطمینانی

پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان و پزشک نمونه استان اصفهان

آدرس: خیابان شیخ صدوق شمالی – پل شیخ صدوق – مجتمع پل – طبقه پنجم

شماره تماس: ۳۶۶۳۹۹۰۵

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.