از منابع غذایی حاوی کلسیم در برنامه غذایی روزانه خود حتما باید استفاده کنید.
شیر و لبنیات کم چرب ؛ مغز های گیاهی چون بادام ‘پسته و فندق؛ گوشت ها مخصوصا ماهی از منابع خوب کلسیم هستند.
علاوه بر این جهت افزایش جذب کلسیم بایستی مصرف چای و قهوه را به حداقل برسانید.
همچنین اسفناج، ریواس و چغندر را با ماست و سایر لبنیات مصرف نکنید زیرا اگزالات موجود در آنها مانع از جذب کلسیم میشود.
دکتر رضا اطمینانی
پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی و پزشک نمونه استان اصفهان
آدرس: خیابان شیخ صدوق شمالی – پل شیخ صدوق – مجتمع پل – طبقه پنجم
شماره تماس: ۳۶۶۳۹۹۰۵