کلسیم

کلسیم

از منابع غذایی حاوی کلسیم در برنامه غذایی روزانه خود حتما باید استفاده کنید.

شیر و لبنیات کم چرب ؛ مغز های گیاهی چون بادام ‘پسته و فندق؛ گوشت ها مخصوصا ماهی از منابع خوب کلسیم هستند.

علاوه بر این جهت افزایش جذب کلسیم بایستی مصرف چای و قهوه را به حداقل برسانید.

همچنین اسفناج، ریواس و چغندر را با ماست و سایر لبنیات مصرف نکنید زیرا اگزالات موجود در آنها مانع از جذب کلسیم میشود.


دکتر رضا اطمینانی

پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی و پزشک نمونه استان اصفهان

آدرس: خیابان شیخ صدوق شمالی – پل شیخ صدوق – مجتمع پل – طبقه پنجم

شماره تماس: ۳۶۶۳۹۹۰۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *