مواد غذایی مفید برای بیماران سرطانی

مواد غذایی مفید برای بیماران سرطانی

سس‌های گوجه فرنگی نه تنها از محتوای بالای ویتامین C بهره می‌برند،

بلکه گوجه‌فرنگی به از بین بردن مزه بد دهان در برخی از بیماران مبتلا به سرطان که دوره شیمی درمانی را می‌گذرانند، کمک می‌کند.

سس‌های گوجه‌فرنگی که بدون ادویه هستند را مصرف کنید. اگر دارای زخم‌های دهانی هستید از مصرف گوجه‌فرنگی پرهیز کنید.

گوشت بدون چربی مرغ و بوقلمون هضم آسانی دارد،

در شرایطی که از محتوای بالای پروتئین نیز سود می‌برید.

گوشت بدون چربی مرغ یا بوقلمون انتخاب بهتری نسبت به گوشت قرمز محسوب می‌شود.

گوشت قرمز ممکن است موجب افزایش التهاب شده و به شکل‌گیری بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی منجر شود.

ماهی چرب اسیدهای چرب امگا۳ زیادی دارند که می‌تواند به قوی نگه داشتن عضلات کمک کند.

همچنین، ویتامین B12 که بدن برای تولید گلبول‌های قرمز به آن وابسته است.

و ویتامین D که عنصری کلیدی برای سلامت استخوان‌ها محسوب می‌شود،

از دیگر مواد مغذی موجود در ماهی‌های چرب هستند.

زنجبیل با حالت تهوع که یکی از عوارض جانبی شیمی درمانی و برخی داروهاست، مقابله می‌کند.

اضافه کردن زنجبیل تازه رنده شده به غذاها یا چای ممکن است،

به تسکین حالت تهوع که به‌طور کامل توسط داروهای ضدتهوع از بین نرفته است،

کمک کند.


دکتر رضا اطمینانی

متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان

کانال تلگرام: @dretminani

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.