تغذیه بیماران سرطانی

تغذیه بیماران سرطانی

بیماران سرطانی برای کنترل این بیماری باید از رژیم های غذایی موثری کمک بگیرند.

مواد غذایی سالم و طبیعی کمک زیادی به روند درمان و بهبود این افراد خواهند کرد.

گوشت بدون چربی ، مرغ و بوقلمون، رب یا سس گوجه‌فرنگی، ماهی چرب و زنجبیل از بهترین خوردنی ها برای این افراد به شمار میروند.

هنگام مواجهه با یک بیماری جدی مانند سرطان ، برنامه‌ریزی برای وعده‌های غذایی احتمالا آخرین چیزی است که به آن فکر می‌کنید.اما دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم بخشی مهم از یک برنامه درمانی کارآمد محسوب می‌شود.


دکتر رضا اطمینانی

پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان و پزشک نمونه استان اصفهان

آدرس: خیابان شیخ صدوق شمالی – پل شیخ صدوق – مجتمع پل – طبقه پنجم

شماره تماس: ۳۶۶۳۹۹۰۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *