چه زمانی برای خوردن میوه مناسب است ؟

چه زمانی برای خوردن میوه مناسب است ؟

آیا زمان مصرف میوه اهمیت دارد؟

 برخی ادعا می کنند خوردن میوه در زمان های مشخص در هضم غذایی که می خوردید اثر می گذارد. با این حال هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که بگوید خوردن میوه در ساعات مشخص تاثیر منفی روی گوارش دارد.

خوردن میوه قبل یا بعد از وعده غذایی می تواند مزایایی داشته باشد اما اصلی ترین نگرانی متخصصان تغذیه این است که مردم مقدار مصرف میوه و سبزیجات خود را افزایش دهند. به توصیه پزشکان در هر وعده نیمی از بشقابتان را به سبزیجات اختصاص دهید که متاسفانه بسیاری از مردم به این اندازه مصرف نمی کنند.

فواید مصرف میوه

۱- کمک به کاهش وزن

خوردن غذاهایی که فیبر بالایی دارند به افزایش احساس سیری، آزاد شدن آرام تر گلوکز در جریان خون و کاهش وزن کمک می کنند. خوردن میوه و سبزیجات برای تثبیت وزن و پیشگیری از تحلیل عضلانی نیز مناسب است به خصوص زمانی که به جای غذاهای پرکالری خورده شوند. حتما بخوانید: مصرف میوه در رژیم غذایی چگونه است؟

۲- کاهش فشار خون

سدیم معمولا به شکل نمک در وعده‌های غذایی وارد بدن می‌شود اما اگر افزایش سدیم با کاهش پتاسیم همراه باشد منجر به فشار خون بالا خواهد شد. پتاسیمی که از خوردن میوه بدست می آید به کاهش فشار خون کمک می کند. انار، زردآلو، انجیر، انبه، سیب، هویج، لبو، هندوانه، گریپ فروت، پرتقال و موز از جمله میوه هایی هستند که به کاهش فشار خون کمک می کنند. حتما بخوانید: با این غذاها فشار خون را کاهش دهید

فواید خوردن میوه
فواید خوردن میوه

۳- کاهش خطر مرگ و میر

برخی از برنامه ها توصیه می کنند خوردن میوه را محدود کنید، در صورتی که دریافت میوه به اندازه توصیه شده مزایای بسیاری برای سلامت دارد. برای مثال خوردن سبزیجات خام تاثیر بالایی روی پیشگیری از مرگ زودرس دارد و سبزیجات پخته خواصشان مقداری کمتر است.

در برخی از کشورها بیشتر از سبزیجات پخته استفاده می شود و این روی میزان وعده ها تاثیر خواهد گذاشت. بنابراین روی سبزیجات خام باید تاکید بیشتری شود. حتما بخوانید: اگر می خواهید زودتر لاغر شوید این سبزیجات را میل کنید

۴- محافظت از سلول ها

در حال حاضر مواد مغذی که متخصصان نگران دریافت کم آن هستند عبارتند از: فیبر، پتاسیم، کلسیم و ویتامین D. اینها در واقع همان مواردی هستند که بیشتر افراد به اندازه کافی دریافت نمی کنند. افزایش مصرف میوه می تواند فیبر و پتاسیم مورد نیازمان را تامین کند و همچنین با کمک آنتی اکسیدان ها، سلول ها را از آسیب محافظت کند.


مطالب پیشنهادی : 

میوه زردآلو در رژیم غذایی از نظر دکتر رضا اطمینانی
با بهترین غذا ها، میوه ها و سبزیجات مخصوص فصل تابستان بیشتر آشنا شوید. 
گرمای تابستان و ۷ میوه پر آب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *