زردآلو در رژیم غذایی
همانند بسیاری از میوههای دیگر میوه زردآلو را میتوانید به اشکال مختلفی میل کنید. خوردن زردآلو به صورت خشک و تازه دو مورد از روشهای خوردن روزانه زردآلو است. شما میتوانید زردآلو را تکهتکه کنید و به ظرف صبحانه خود اضافه نمایید. همچنین برای خوردن زردآلو کافی است که مقداری از آن را با ماست هم بزنید تا از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
دستورالعملهای زیادی برای خوردن زردآلو به صورت نوشیدنی و اسموتی وجود دارد که شما را در مصرف کردن زردآلو آزاد میگذارد. دقت کنید که اگر زردآلو را برای خاصیت درمانی مصرف میکنید میبایست در تهیه غذاهایی که زردآلو در آن است، سلامت غذا را نیز در نظر داشته باشید و مقدار اندکی قند یا چربی به آن اضافه کنید.
همچنین زردآلو را به کیک، سالاد و حتی آجیل نیز به صورت خشک میتوانید اضافه کنید. زردآلوهای خود را به جای نگهداری طولانی مدت در یخچال خشک کنید تا بتوانید از آن در طول استفاده و خواص مفید از آن کسب کنید. برای خشک کردن زردآلو آن را در مقابل آفتاب پهن کنید. نباید هسته زردآلو با میوه خشک شود. هسته را قبل از خشک کردن خارج کنید.
خواص زردآلو
مزایای چشمگیر زردآلو برای سلامتی به دلیل طیف وسیع مواد مغذی موجود در آن است. زردآلو غنی از ویتامینهایی مانند بتا کاروتن، ویتامین A، C، E و K است. این میوه غنی از مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است.
- زردآلوی شیرین ملین است.
- از خواص زردآلو از بین بردن بوی بد دهان است.
- از روغن زرد آلو برای درمان درد گوش استفاده میشود.
- زردآلو ضد سرطان است.
- یکی از خواص زردآلو درمان کم خونی است.
- یکی از خواص زردآلو برای افرادی که فعالیت فکری زیادی دارند.
- زردآلو به علت داشتن فلوراید مانع پوسیدگی دندان میشود.
- برای جلوگیری از نفخ بهتر است هسته میوه را بخورید.
- بهترین زمان خوردن زردآلو ۲ ساعت بعد از غذاست.