از پرخوری در ماه رمضان جلوگیری کنید .

از پرخوری در ماه رمضان جلوگیری کنید .

مراقب باشید در ماه مبارک رمضان پرخوری نکنید !

مصرف مقادیر زیادی غذا یا رژیم نامتعادل  و پرخوری در ماه رمضان برای افطار می تواند منجر به ناراحتی معده و اختلالات روده شود که ممکن است شرایط سلامتی موجود را بدتر کند.

افراد می توانند در ماه رمضان به دلیل خوردن غذا در فراتر از سطح کامل بودن ، در زمان افطار ، مشکلات سلامتی را تجربه کنند. اگر مردم میزان مصرف غذای متوسط ​​و اضافی را حفظ نکنند ، این با هدف روزه مغایرت دارد. همچنین می تواند منجر به افزایش وزن و چاقی و عوارض مرتبط با آن مانند دیابت  و بیماری های قلبی شود. بخشی از فواید روزه داری برای کمک به ما در ایجاد یک سبک زندگی سالم  است.

یکی از شایع ترین بیماری های مشاهده شده به دلیل پرخوری در ماه رمضان ، درد شکم است. این اتفاق می افتد وقتی که مردم بلافاصله بعد از دادن اذان مغرب (دعا به نماز) خیلی سریع غذا می خورند. مقدار زیادی کربوهیدرات در وعده های غذایی باعث نفخ مردم می شود و این همان چیزی است که بیشتر اوقات دردهای معده را در پی دارد.

بهترین راه برای پیشگیری از بروز چنین بیماری هایی ، برنامه ریزی وعده غذایی افطار از قبل است و اطمینان حاصل کنید که از آن سبک است ، همراه با مایعات برای اینکه شما را آبرسانی و انرژی بخورید.


مطالب پشنهادی :

توصیه های موثر برای کاهش وزن در ماه رمضان 

فعالیت بدنی در ماه رمضان چگونه باید باشد ؟


متخصص تغذیه اصفهان پرخوری در ماه مبارک رمضان

توصیه های تغذیه ای در ماه رمضان 

توصیه های دیگر برای جلوگیری از بیماری های غیر قابل پیشگیری در ماه رمضان عبارتند از:

  1. غذای قبل از سحر را از دست ندهید زیرا این باعث افزایش طول روز شما می شود که در فصل گرم توصیه نمی شود و ممکن است منجر به کم آبی و خستگی شود.
  2. تا حد ممکن آب بین افطار و زمان خواب بنوشید.
  3. از خوردن غذاهای شور در هنگام وعده های افطاری و سحر خودداری کنید.
  4. از نوشیدنی های کافئین دار مانند کک ، قهوه یا چای خودداری کنید.
  5. سعی کنید غذاهای چرب سنگین مصرف نکنید ، که غالباً باعث ایجاد اختلال در دستگاه گوارش می شوند (هنگام استفاده از روغن در تهیه غذا ، فقط از مقدار کمی روغن زیتون یا سایر چربی های اشباع نشده استفاده کنید).
  6. همچنین از کربوهیدرات های تصفیه شده و شکر (به عنوان مثال نان سفید ، برنج سفید ، شیرینی و شیرینی) که می تواند باعث افزایش قند خون شود ، خودداری کنید و منجر به افزایش وزن شود.
  7. برای وعده غذایی سحر توصیه می شود پروتئین ، روغن ، کربوهیدرات های پیچیده مانند لوبیا را میل کنید و نصف فنجان آب تازه بنوشید یا نصف میوه میل کنید.
  8. با یک غذای ساده و به راحتی هضم شده مانند سه قطعه خرما ، نصف فنجان آب پرتقال یا یک فنجان سوپ سبزیجات ، روزه خود را با غذای افطاری بشکنید. اینها باعث می شوند سطح گلوکز شما به حالت عادی برگردد و به شما در کنترل اشتها در طول وعده غذایی اصلی کمک می کند.
  9. وسایل غذایی را به درستی در یخچال یا مطابق با برچسب مواد غذایی ذخیره کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *