وظایف متخصص تغذیه
- ارائه توضیحات کافی در مورد مسائل مربوط به تغذیه و رژیم درمانی به مراجعان
- شناسایی و ارزیابی نیازهای مراجعان (برای بیماران توصیه های پزشک معالج به متخصص تغذیه بسیار کمک می کند.)
- تهیه و ارائه برنامه های غذایی مناسب به مراجعان
- ارزیابی اثرات برنامه های غذایی و تغییر آنها در صورت لزوم
- صحبت کردن و انگیزه دادن به مراجعان برای دنبال کردن برنامه های غذایی خود
- تشخیص مشکلات تغذیه ای موجود در جامعه
- تهیه برنامه های اجرایی برای رفع مشکلات تغذیه در جامعه
- ارائه برنامه و دستورالعمل برای افزایش ارزش غذایی مواد خوراکی
- آگاهی از جدیدترین اطلاعات و آخرین تحقیقات مرتبط