انتخاب تخم مرغ برای صبحانه

انتخاب تخم مرغ برای صبحانه

فواید انتخاب تخم مرغ برای صبحانه

تخم مرغ یک صبحانه پرطرفدار است که می تواند مصرف به اندازه آن برای شما مفید باشد. نمودار غذایی جدید «فود کامپس» (Food Compass) سالم‌ترین غذاها برای صبحانه را مشخص کرده است‌. در این نوشتار سایت دکتر رضا اطمینانی متخصص تغذیه اصفهان به مزیت های انتخاب تخم مرغ برای صبحانه خواهیم پرداخت.

متخصصان دانشگاه تافتس این نمودار غذایی را به‌ منظور رتبه‌بندی ۸۰۰۰ نوع غذا با امتیاز یک تا ۱۰۰ ایجاد کرده‌اند که امتیاز ۱۰۰، نشانه سالم‌ترین گزینه‌ است. آن‌ها ۵۴ ویژگی مغذی را برای هر غذا بررسی کردند که به ۹ دسته تقسیم می‌شدند: ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، پروتئین، افزودنی‌ها، مواد شیمیایی گیاهی، مواد فراوری‌شده، چربی‌های خاص و مواد تشکیل‌دهنده غذایی.

مطالعه بیشتر : تاثیر رژیم کتوژنیک بر افسردگی

این متخصصان متوجه شدند هر غذایی که امتیاز بیش از ۷۰ داشته باشد. برای خوردن «خوب» است و از مصرف هر غذایی با امتیاز کمتر از ۳۰ باید اجتناب کرد. در مورد صبحانه، غلات صبحانه در این مقیاس امتیاز ۹۵ را به دست آورد. در حالی‌ که تمشک، آب کرفس، ماهی آزاد خام، آووکادو، لوبیا قرمز، و کلم بروکلی خام امتیاز ۱۰۰ را کسب کردند.

خطر ابتلا به سرطان و میگرن با حذف صبحانه | متخصص تغذیه اصفهان

تخم‌مرغ آب‌پز (با پوست یا بدون پوست) فقط ۵۱ امتیاز در این فهرست به دست آورد و غذاهایی مانند نوشابه‌های گازدار، نان سوخاری سفید و مربا و سوسیس فقط یک امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کردند. میانگین امتیاز کلی برای ۸۰۰۰ غذای آزمایش‌شده ۴۳ بود که تنقلات و دسرها کمترین امتیاز را داشتند. میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات بالاترین امتیاز را گرفتند و گوشت فقط ۲۵ امتیاز، مرغ ۴۳ امتیاز، و غذاهای دریایی ۶۷ امتیاز کسب کردند.

دکتر رضا اطمینانی را در اینستاگرام دنبال کنید

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دکتر “رناتا میچا”، از نویسندگان این پژوهش گفت: فود کامپس با الگوریتم امتیازدهی‌اش که در دسترس عموم قرار دارد می‌تواند رویکردی دقیق‌تر برای شناساندن گزینه‌های غذایی سالم فراهم کند و به هدایت رفتار مصرف‌کننده، سیاست‌های تغذیه، پژوهش علمی، فعالیت‌های صنایع غذایی و تصمیم‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری با توجه به مسائل اجتماعی کمک کند.


مطالعه بیشتر:

تغذیه‌ در بیماران مبتلا به تشنج

رژیم غذایی برای کنترل سندرم تخمدان پلی‎کیستیک

راه های افزایش جذب آهن از مواد غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *