مصرف فلفل سیاه و تداخلات دارویی

مصرف فلفل سیاه و تداخلات دارویی

مصرف فلفل سیاه و تداخلات دارویی

با توجه به فواید فلفل سیاه برای سلامتی باز هم باید مراقب تداخل دارویی آن باشید. داروهای زیر ممکن است در صورت مصرف همزمان با فلفل باعث ایجاد مشکل شوند، بنابراین احتیاط لازم است.

ضد انعقادها

پیپرین موجود در فلفل سیاه دارای خواص رقیق کنندگی خون است. بنابراین، اگر از داروهای رقیق کننده خون (ضد انعقاد) مانند وارفارین (کومادین) استفاده می کنید، باید از مصرف مکمل های حاوی فلفل سیاه یا پیپرین خودداری کنید.

داروهای دیابت

پیپرین همچنین قند خون را کاهش می دهد. اگر از داروهای دیابت استفاده می کنید، از مصرف مکمل های فلفل سیاه یا پیپرین خودداری کنید تا از سطوح بسیار پایین قند خون جلوگیری کنید.

کاربامازپین

فلفل سیاه و پیپرین می توانند جریان خون را در دستگاه گوارش افزایش دهند و در نتیجه سرعت جذب کاربامازپین را بهبود بخشند. این جذب بیشتر می تواند منجر به سمیت کاربامازپین شود.

سایر داروها

مصرف مکمل های فلفل سیاه یا پیپرین می تواند خطر عوارض جانبی داروهایی را که توسط کبد تجزیه می شوند، افزایش دهد. این داروها عبارتند از کتوکونازول (Nizoral)، ایتراکونازول (Sporanox)، لواستاتین (Mevacor)، فکسوفنادین (Allegra) و تریازولام (Halcion).

مصرف فلفل سیاه و تداخلات دارویی | متخصص تغذیه اصفهان

بیشترین سوالات در مورد فلفل سیاه

آیا دانه فلفل صورتی با فلفل سیاه، سفید و سبز متفاوت است؟

دانه های فلفل صورتی در واقع توت های خشک از درخت فلفل برزیلی (Schinus terebinthifolia) هستند که از خانواده گیاهی فلفل ها نیستند.

آیا فلفل سیاه می تواند باعث واکنش آلرژیک شود؟

در حالی که سرفه یا عطسه افراد با استنشاق پودر فلفل معمول است، واکنش آلرژیک به آن نادر است. با این حال، ممکن است علائم آسم را در بیماران مبتلا به آسم ایجاد کند.

آیا می توانید فلفل سیاه را به چای اضافه کنید؟

فلفل سیاه یک افزودنی ارزشمند به چای شما است زیرا می توانید خواص آنتی اکسیدانی موجود در برگ ها و دانه های فلفل را استخراج کنید.

آیا فلفل سیاه کتو دوست است؟

یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده حدود ۱ گرم کربوهیدرات خالص دارد که به راحتی می تواند در رژیم کتوژنیک قرار گیرد.

آیا افزودن فلفل سیاه به زردچوبه فعالیت کورکومین را افزایش می دهد؟

مشخص شده است که پیپرین می تواند از دفع کورکومین در بدن جلوگیری کند و در واقع اثرات این ترکیب را افزایش می دهد.

آیا خوردن فلفل سیاه برای آسیب کبد مفید است؟ مطالعاتی روی موش‌ها انجام شده است که اثرات محافظتی کبدی عصاره متانولی میوه‌های فلفل سیاه و پیپرین را نشان می‌دهد. در یک مطالعه، تجویز فلفل سیاه نشانگرهای زیستی کبدی TG، AST، ALT، ALP و بیلی روبین را در موش‌های با سمیت کبدی ناشی از اتانول-CCl4 کاهش داد.

سخن آخر

فلفل سیاه یک ادویه محبوب است و برای قرن ها در تجارت و استفاده در آشپزی مهم است. این ادویه همچنین حاوی بسیاری از مواد مغذی و ترکیبات قدرتمند است. پیپرین یک آلکالوئید موجود در فلفل سیاه است و نشان داده شده است که خواص درمانی از خود نشان می دهد. فلفل سیاه و سفید هر دو حاوی پیپرین هستند، ماده شیمیایی موجود در دانه فلفل. دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی و ضد التهابی است. از این رو، فلفل سیاه و سفید فواید سلامتی مشابهی دارند. با این حال، این دو تفاوت هایی در ظاهر، طعم و ماندگاری دارند. فلفل سفید طعم ملایم تری دارد و می تواند به سرعت کهنه شود و طعم خود را از دست بدهد، در حالی که فلفل سیاه طعم تندتری دارد و می تواند برای مدت طولانی دوام بیاورد.

صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانی متخصص تغذیه اصفهان


مطالعه بیشتر :

بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی AB مثبت

نحوه صحیح استفاده از رزماری

فواید فلفل سیاه برای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *