فواید فلفل سیاه برای سلامتی
فواید فلفل سیاه برای سلامتی بر اساس شواهد مبتنی بر علم بسیار زیاد است اما باز هم بهتر است مراقب تداخل آن با مصرف برخی دارو ها باشید. فلفل سیاه یا Piper nigrum یک درخت انگور کوهنوردی چند ساله است. از میوه این تاک، دانه های فلفل سبز، سیاه و سفید تولید می شود. فلفل سیاه که به عنوان پادشاه ادویه ها شناخته می شود، بسیار طعم دهنده و تند است. به صورت کامل، ترک خورده و پودری موجود است.
ترکیبات موجود در دانه فلفل که رنگ، عطر و طعم را فراهم میکنند، حاوی لیگنانها، آلکالوئیدها، فلاونوئیدها، آمیدها و اسانسها هستند. پیپرین موجود در دانه فلفل دارای خواص ضد میکروبی است و گرمای مشخص موجود در فلفل را فراهم می کند. اجازه ندهید این ادویه معمولی شما را فریب دهد. فلفل مواد مغذی زیادی دارد.
یک قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده حاوی:
- ۵ کالری
- ۱ گرم کربوهیدرات (نیمی از آن فیبر است)
- چربی و پروتئین ناچیز
- ۸.۷ میلی گرم کلسیم (۱٪ از مقدار روزانه)
- ۰.۶ میلی گرم آهن (۳٪ از مقدار روزانه)
- ۰.۱ میلی گرم منگنز (۶٪ ارزش روزانه)
- ۳.۳ میکروگرم ویتامین K (4٪ ارزش روزانه)
تاثیر مصرف فلفل سیاه بر بدن
فلفل سیاه قرن هاست که در غذاهای مختلف و طب سنتی استفاده می شود و گزارش شده است که به انواع بیماری ها کمک می کند. بسیاری از فعالیت های دارویی و دارویی فلفل سیاه ناشی از آلکالوئید پیپرین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تأیید این ادعاها و تعیین دوز برای اثر بخشی فلفل و عصاره های آن مورد نیاز است.
فلفل سیاه و کاهش وزن
برخی از مردم بر این باورند که فلفل ممکن است به کاهش وزن کمک کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد که نوشیدنیهای مبتنی بر فلفل سیاه میتوانند درک شرکتکنندگان را از گرسنگی و میل به غذا خوردن تغییر دهند و سطح سیری گزارششده را افزایش دهند. با این حال، یک مطالعه بیان کرد که فلفل سیاه ممکن است متابولیسم شما را کمی افزایش دهد اما به اندازه ای نیست که بر وزن شما تأثیر قابل توجهی بگذارد. فلفل سیاه همچنین ممکن است عملکرد مناسب معده را تقویت کند و ممکن است به هضم غذا کمک کند.
فواید فلفل سیاه برای سلامتی و ویتیلیگو
ویتیلیگو یک بیماری شایع پوستی است که با تشکیل لکه های رنگ پریده و سفید به دلیل کمبود ملانین مشخص می شود. یک مطالعه نشان داد که عصاره فلفل، و همچنین پیپرین و آلکالوئید موجود در فلفل، ممکن است باعث تشکیل ملانین بیشتر شود. پماد حاوی عصاره فلفل تا حدی در کاهش ویتیلیگو موثر بود.
سلامتی لثه ها با فلفل سیاه
پیپرین ممکن است به کاهش التهابی که منجر به بیماری پریودنتال یا لثه می شود کمک کند. یک مطالعه استفاده از کورکومین، پیپرین و عصاره لیکوپن را برای مدیریت بیماری های التهابی مانند پریودنتیت و ژنژیویت نشان داد.
پیشگیری از سرطان با فلفل سیاه
یک مطالعه نشان داد که پیپرین ممکن است گسترش و بقای چندین نوع رده سلولی سرطانی را متوقف کند. اگرچه تحقیقات نشان می دهد که فلفل ممکن است اشتهای شما را سرکوب کند، شواهدی نیز وجود دارد که ممکن است آن را تحریک کند. یک مطالعه نشان داد که فلفل سیاه ممکن است با تحریک حس بویایی اشتها را تحریک کند.
مطالعات حیوانی نشان داده است که فلفل سیاه در پیشگیری از بیماری آلزایمر مفید است. با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک مکانیسم عصاره پیپرین و فلفل بر عملکرد شناختی مورد نیاز است.
کاهش فشار و قند خون
مطالعات اخیر نشان می دهد که عصاره فلفل سیاه ممکن است به مدیریت فشار خون کمک کند. اسانس های موجود در فلفل سیاه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی هستند و به عنوان مهار کننده های ACE عمل می کنند. مطالعه دیگری که روی مدل های موش انجام شد نشان داد که پیپرین با مسدود کردن کانال های کلسیم از افزایش فشار خون جلوگیری می کند. بسیاری از فرهنگ ها از فلفل سیاه برای کمک به مدیریت دیابت استفاده می کنند، و مطالعات اخیر حیوانی نشان داده است که ترکیبات موجود در فلفل سیاه ممکن است به کنترل قند خون کمک کند.
پیپرین همچنین دارای خواص تقویت کننده زیستی است که باعث افزایش جذب مواد مغذی می شود. به عنوان مثال، رسوراترول و کورکومین فراهمی زیستی ضعیفی دارند. آنها تمایل دارند از دستگاه گوارش بدون جذب عبور کنند. پیپرین فراهمی زیستی این ترکیبات را بهبود می بخشد و آزادسازی آنزیم هایی را برای کمک به هضم چربی و کربوهیدرات ها تحریک می کند.
میزان و دوز مصرف فلفل سیاه
فلفل سیاه معمولاً تا زمانی که در حد اعتدال مصرف شود بی خطر در نظر گرفته می شود. فلفلی که بیش از حد مصرف شود ممکن است به طور تصادفی در ریه ها گیر کند و باعث سرفه و مشکلات تنفسی شود و ممکن است منجر به مشکلات جدی در کودکان شود. فلفلی که وارد چشم می شود می تواند منجر به قرمزی، سوزش و سوزش شود. زنان باردار و شیرده باید فلفل را فقط به مقداری که در پخت و پز یا به غذا اضافه می شود محدود کنند تا از خطر سقط جنین جلوگیری کنند.
گنجاندن فلفل سیاه در رژیم غذایی
با توجه به فواید فلفل سیاه برای سلامتی بهتر است آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید. در آشپزخانه! هنگام پخت و پز از فلفل سیاه استفاده کنید تا طعم و ادویه به غذایتان اضافه شود. فلفل سیاه به عنوان “پادشاه ادویه ها” شناخته می شود و در طب باستانی آیورودا استفاده می شود. به یاد داشته باشید، فلفل سیاه می تواند با داروهای تجویزی خاصی تداخل داشته باشد و جذب را مهار کند. در صورت مصرف دوزهای بالای فلفل سیاه با پزشک خود مشورت کنید.
به دنبال دانه های فلفلی باشید که عاری از هرگونه لک باشند و احساس سنگینی و فشرده داشته باشند. آنها باید در یک محیط تاریک، خشک و خنک در داخل یک ظرف در بسته نگهداری شوند. ماندگاری فلفل آسیاب شده حدود ۳ ماه است، در حالی که دانه های فلفل کامل معمولاً به طور نامحدود باقی می مانند.