روش های جلوگیری و درمان پرخوری قبل از عادت ماهانه

روش های جلوگیری و درمان پرخوری قبل از عادت ماهانه

بررسی روش های جلوگیری و درمان پرخوری قبل از عادت ماهانه

یک فرد می‌تواند چندین استراتژی را برای پیشگیری یا کاهش میزان پرخوری قبل از قاعدگی امتحان کند. بسیاری پس از ایجاد تغییرات در شیوه زندگی، تسکین را تجربه می‌کنند، اما برخی دیگر نیز به حمایت یا درمان از یک متخصص پزشکی نیاز دارند. مراحل زیر می‌توانند در این مسیر کمک کننده باشند. در مطلب امروز سایت دکتر رضا اطمینانی متخصص تغذیه اصفهان به بررسی و مطالعه روش های جلوگیری و درمان پرخوری قبل از عادت ماهانه خواهیم پرداخت.

اولین مرحله تشخیص پرخوری

فرد باید قبل از پریود و در سایر مراحل چرخه قاعدگی از مقدار و نوع غذایی که می‌خورد آگاه شود. استفاده از یک دفتر یادداشت غذایی یا یک برنامه مشابه می‌تواند به فرد کمک کند زمان‌هایی را که اجبارا غذا می‌خورد و این موضوع چقدر شدید است را شناسایی کند.

مطلب پیشنهادی : نکاتی برای جذب بهتر ویتامین دی

استفاده از غذاهای سالم

تسلیم شدن به هوس، مثلا شکلات یا پیتزا، می‌تواند وسوسه انگیز باشد. کربوهیدرات‌های ساده موجود در آبنبات، کلوچه و نان سفید می‌توانند سروتونین را آزاد کنند و با خستگی مبارزه کنند. با این حال، کربوهیدرات‌های پیچیده، که اغلب در غذاهای سالم‌تر یافت می‌شوند، اثرات مشابهی دارند. اینها همچنین دوام بیشتری دارند و باعث خرابی ناگهانی انرژی و خلق و خو نمی‌شوند.

منبع کربوهیدرات‌های پیچیده :
  • لوبیا و عدس
  • سبزیجات
  • غلات کامل، مانند برنج قهوه‌ای و جو.

اگر فردی هوس خوردن غذاهای شیرین دارد، میوه‌های تازه و نوشیدنی‌های تهیه شده با میوه و ماست گزینه سالم‌تری نسبت به آب نبات هستند. فرد همچنین می‌تواند آدامس جویدن و پر کردن آب و دمنوش‌های گیاهی را امتحان کند. ناگفته نماند برخی تنقلات مانند مقداری شکلات تلخ می‌تواند در کنترل هوس کمک کننده باشد. انکار کامل هوس گاهی باعث تداوم آن می‌شود. شما می‌توانید با خواندن مقاله بایدها و نبایدهای تغذیه‌ پریودی، یک رژیم عالی برای خودتان بسازید.

تقویت روحیه برای کنترل پرخوری

خوردن تنها راه بهبود خلق و خو و کاهش خستگی نیست. اغلب، یک پیاده روی سریع یا شکل دیگری از فعالیت بدنی متوسط ​​باعث می‌شود بدن «مواد شیمیایی حس خوب» مانند اندورفین ترشح کند. این نوع فعالیت می‌تواند سطح انرژی فرد را نیز افزایش دهد.

اگر استرس به خلق و خوی ضعیف کمک می کند، فرد می تواند از تکنیک‌های آرام سازی بهره مند شود، مانند:

  • نفس عمیق
  • ماساژ
  • ذهن آگاهی و مدیتیشن
  • آرامش پیشرونده عضلانی
  • یوگا

روش های جلوگیری و درمان پرخوری قبل از عادت ماهانه | متخصص تغذیه اصفهان

مراجعه به متخصص تغذیه

یک دکتر تغذیه می‌تواند به فرد کمک کند تا ارتباط بین غذا خوردن اجباری و چرخه قاعدگی خود را به طور کامل درک کند. آنها همچنین ممکن است بتوانند استراتژی‌های خاصی را برای کمک به کنترل هوس‌ها و کاهش گرسنگی پیشنهاد کنند.

دریافت حمایت از دیگران

صحبت با افراد دیگر در مورد غذا خوردن اجباری و سایر علائم PMS ممکن است باعث اطمینان خاطر و احساس آرامش شود. ممکن است صحبت با دوستان و خانواده کمک کند. برخی افراد از شرکت در گروه‌های حمایتی پرخوران گمنام سود می‌برند.

استراحت کافی و حذف استرس

دریافت نکردن خواب کافی می‌تواند باعث افزایش سطح گرسنگی شود، بنابراین ۷ تا ۹ ساعت خواب آرام را در نظر داشته باشید. همچنین استرس می‌تواند مقاومت شما در برابر پرخوری را از درون بشکند. اگر تاب مبارزه با استرس را ندارید، تکنیک‌های آرام سازی سریع را امتحان کنید تا بهزیستی خود را افزایش دهید.

شرکت در کلاس‌های روان درمانی

افرادی که علائم شدید پرخوری دارند ممکن است نیاز به روان درمانی داشته باشند. یک روانشناس می‌تواند به فرد کمک کند تا مسائل اساسی مانند شرم، عزت نفس ضعیف و افسردگی را که می‌تواند منجر به پرخوری قبل از پریودی شود، برطرف کند.

روان درمانی به صورت یک به یک یا گروهی صورت می‌گیرد. اشکال درمان برای پرخوری قبل از پریودی عبارتند از:

  • درمان شناختی رفتاری یا CBT با هدف کمک به افراد برای تغییر رفتارهایشان از طریق پرداختن به افکار و احساسات محرک است.
  • رفتار درمانی به جای روی آوردن به غذا برای تسکین، بر کنترل استرس و احساسات منفی تمرکز دارد
  • درمان بین فردی بر روابط با دیگران تمرکز دارد و برای بهبود مهارت‌های بین فردی کار می‌کند.

دکتر رضا اطمینانی را در اینستاگرام دنبال کنید

زمان مراجعه به پزشک :

تغییرات سبک زندگی و استراتژی‌های خاص اغلب می‌تواند به فرد کمک کند تا پرخوری را مهار کند. با این حال، ممکن است یک فرد برای مشاوره و درمان پزشکی نیز نیاز به تماس با پزشک داشته باشد. در صورت داشتن علائم زیر باید به یک متخصص مراجعه کنید:

  • پرخوری در طول ماه ادامه داشته باشد
  • پرخوری قبل از پریودی باعث افسردگی، اضطراب یا سایر اشکال ناراحتی شود
  • اختلال شما منجر به افزایش وزن قابل توجه شود

دکتر زنان می‌تواند به شما کمک کند تا دلیل این عارضه را پیدا کنید. برای رفع این اختلال شما می‌توانید به متخصصین تغذیه یا روانشناس مراجعه نمایید. درمان شما ممکن است نیاز به دارو و تکنیک‌های متفاوت داشته باشد.


مطالعه بیشتر:

بررسی گروه چهارم ، پنجم و ششم هرم غذایی

آشنایی با گروه اول دوم و سوم هرم غذایی

علل پرخوری قبل از پریودی چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *