بررسی فواید مصرف اسیدهای چرب

بررسی فواید مصرف اسیدهای چرب

بررسی فواید مصرف اسیدهای چرب

افراد برای سالم بودن به تعادل اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ نیاز دارند. بر اساس یک بررسی در سال ۲۰۱۸، رژیم غذایی حاوی امگا ۶ ضد التهاب است و به تصلب شرایین، چاقی و دیابت کمک می کند. دو نوع چربی حاوی ویتامین F – ALA و LA – به عنوان اسیدهای چرب ضروری طبقه بندی می شوند، به این معنی که برای سلامتی ضروری هستند. از آنجایی که بدن شما قادر به ساخت این چربی ها نیست، باید آنها را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.

بدن می تواند ALA را به ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) تبدیل کند که اسیدهای چرب امگا ۳ ضد التهابی هستند. با این حال، تحقیقات نشان می دهد این تبدیل، که عمدتا در کبد اتفاق می افتد، تنها با نرخ کمتر از ۱۵٪ رخ می دهد. ماهی ها این تبدیل را در بدن خود انجام می دهند، بنابراین خوردن ماهی ممکن است راه مطمئن تری برای دریافت مزایای EPA و DHA باشد. افراد همچنین می توانند از اسیدهای چرب ضروری به صورت موضعی روی پوست استفاده کنند.

تحقیقات نشان می دهد که استفاده از روغن زیتون یا روغن دانه آفتابگردان روی پوست ممکن است علائم پوسته پوسته شدن را کاهش دهد. علاوه بر این، دیگر پژوهش نشان می دهد که استفاده از ALA روی پوست ممکن است به جلوگیری از ایجاد چین و چروک کمک کند. یک بررسی در سال ۲۰۱۱ همچنین نشان می دهد که LA ممکن است یک عامل ضد پیری قوی برای پوست باشد.

کمبود ویتامین F نادر است

با این حال، کمبود ALA و LA می‌تواند منجر به علائم مختلفی مانند خشکی پوست، ریزش مو، کندی بهبود زخم، رشد ضعیف در کودکان، زخم‌ها و دلمه‌های پوستی و مشکلات مغزی و بینایی شود.

  • تولید و ذخیره انرژی
  • تضمین رشد و عملکرد طبیعی مغز و شبکیه
  • تاثیر بر سنتز انتقال دهنده های عصبی و سیگنال دهی
  • زنان باردار برای حمایت از رشد و نمو جنین به ۱.۴ گرم ALA در روز نیاز دارند.
  • کمک به رشد و توسعه. ALAنقش مهمی در رشد طبیعی، بینایی و رشد مغز دارد.
  • پیشگیری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی، فشار خون بالا و آرتریت روماتوئید
بررسی فواید مصرف اسیدهای چرب | متخصص تغذیه اصفهان
حفظ ساختار، انعطاف پذیری و سیالیت غشای سلولی:

چربی‌های ALA، LA و سایر چربی‌ها ساختار و انعطاف‌پذیری را برای تمام سلول‌های بدن شما به‌عنوان جزء اصلی لایه بیرونی آن‌ها فراهم می‌کنند.

به چربی های دیگر تبدیل می شوند

بدن شما ALA و LA را به سایر چربی های مورد نیاز برای سلامتی تبدیل می کند.

کاهش التهاب

افزایش مصرف چربی های امگا ۳ مانند ALA با کاهش التهاب در مفاصل، دستگاه گوارش، ریه ها و مغز مرتبط است.

ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد

مطالعات متعدد نشان می دهد که LA ممکن است به کنترل قند خون در صورت مصرف به جای چربی های اشباع کمک کند.

ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

یک مطالعه روی بیش از ۲۰۰۰۰۰ نفر نشان داد که LA با کاهش ۱۴ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در صورت مصرف به جای چربی اشباع شده مرتبط است.

به ساخت ترکیبات سیگنالینگ کمک می کند

ALA و LA برای ساخت ترکیبات سیگنالی استفاده می شوند که به تنظیم فشار خون، لخته شدن خون، پاسخ های سیستم ایمنی و سایر عملکردهای اصلی بدن کمک می کنند.
ب

هبود سلامت قلب

افزایش ALA در رژیم غذایی ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. در یک مطالعه، هر ۱ گرم افزایش ALA مصرف شده در روز با کاهش ۱۰ درصدی خطر بیماری قلبی مرتبط بود. در مطالعه ای بر روی بیش از ۳۰۰۰۰۰ بزرگسال، مصرف LA به جای چربی اشباع شده با کاهش ۲۱ درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی همراه بود.

صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانی متخصص تغذیه اصفهان


مطالعه بیشتر :

منابع و فواید ویتامین F

رژیم غذایی برای گروه خونی B منفی

رژیم غذایی مناسب گروه خونی O

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *